Bryant Lakersi kaotuste põhjusest: oleme liiga vanad!

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwight Howard (vasakul) ja Kobe Bryant.
Dwight Howard (vasakul) ja Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubi jäi eile alla Philadelphia 76ersile ja meeskonna liider Kobe Bryant tõdes, et nende kehva hooaja põhjuseks on mängijate kõrge iga.

«Oleme lihtsalt liiga vanad,» vastas pettunud Bryant pärast viimast mängu, kui ajakirjanikud küsisid nende kehvale hooajale selgitust. Bryant ise on 34-aastane, teistest põhimeestest on hispaanlasel Pau Gasolil vanust 32, Steve Nashil 38 ja Metta World Peace´il 33 aastat.

«Peame välja mõtlema, kuidas mängida ja võita ka siis, kui energiast puudu jääb. Peame midagi muutma nendel mänguõhtutel, kui meil pole piisavalt värsked jalad ja piisavalt energiat,» rääkis meeskonna täht.

«Iga mängija peab aru saama, kuidas mänguks paremini valmis olla,» lisas Bryant, kes statistiliselt on tegemas karjääri üht paremat hooaega ja on hetkel keskmiselt 30.3 punktiga liiga suurim korvikütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles