Laskesuusanelik sai Ruhpoldingus võitjatelt ringi sisse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Nordic Focus

Eesti naiste teatenelik sai Ruhpoldingus toimunud laskesuusatamise MK-etapil 20. koha, kaotades võitjatele siiski ringiga.

Kadri Lehtla, Johanna Talihärm, Kristel Viigipuu ja Grete Gaim pääsesid küll trahviringideta, kuid pidid kasutama kokku kümmet lisapadrunit. 22 naiskonna seas edestati Bulgaariat ja Lõuna-Koread.

Võitis Norra nelik, kes kasutas nelja lisapadrunit. Hilde Fenne, Ann Kristin Aafedt Flatland, Synnøeve Solemdal ja Tora Berger näitasid suusarajal head kiirust, edestades teise koha saanud venelannasid ligi minutiga. Seejuures lasi Venemaa nelik peaaegu veatult, vaid kolmandat vahetust sõitnud Jekaterina Šumilova vääratas korra püstitiirus ja pidi kasutama lisapadrunit.

Kolmanda koha sai Tšehhi naiskond, kes kaotas Norrale juba 1.51,8. Järgnesid Saksamaa, Itaalia ja Prantsusmaa, esikuuikust ei käinud trahviringidel ükski naiskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles