Uus pööre Pistoriuse juhtumis: Steenkamp tapeti hoopis kriketikurikaga?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius ja  Reeva Steenkamp
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika Vabariigi politsei avaldas Reeva Steenkampi perekonnale, et on võimalik, et enne naise tulistamist peksis Oscar Pistorius ta kriketikurikaga surnuks.

Maailma kuulsaimat paraolümpialast Pistoriust süüdistatakse enda kallima ettekavatsetud tapmises, eelmise nädala reedel pääses ta kautsjoni vastu vabadusse.

Daily Maili andmetel seisab aga Steenkampi lahkamisraportis, et naist oli tömbi esemega pähe pekstud ja vigastused klapivad kriketikurikaga, ka tema matustel käinud inimesed, kes enne tuhastamist Steenkampi surnukeha nägid, kinnitasid, et tal oli kohutavad peavigastused.

Pärast Pistoriuse vahistamist kirjutas ka LAVi meedia, et mehe kodust leiti verine kriketikurikas, enda tunnistuses selgitas Pistorius, et kasutas kurikat selleks, et vannitoa ust maha lüüa. Väidetavalt ei tahtnud prokuratuur kriketikurikat kautsjoniprotsessil mainida, kuna see on nende süüdistuse keskne asitõend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles