Tänavune Tallinna Mõõk võõrustab maailma tippe 40 riigist

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu võidutses Tallinna Mõõgal Nikolai Novosjolov (paremal).
Mullu võidutses Tallinna Mõõgal Nikolai Novosjolov (paremal). Foto: Andres Haabu

15.-17. märtsini Kalevi Spordihallis peetavale meeste epeevehklemise MK-etapile Tallinna Mõõk on registreerunud 221 meesvehklejat 40 riigist. Maailma esisajast saabub Tallinnasse 69 meesvehklejat.

Lisaks valitsevale olümpiavõitjale, venetsueelalasele Ruben Limardo Gasconile astuvad võistlustulle ka 2011. aasta maailmameister itaallane Paolo Pizzo ja 2012. aasta Euroopa meister venelane Pavel Suhhov.

Maailma edetabeli esikümnest stardib 43. Tallinna Mõõga vehklemisturniiril kokku üheksa vehklejat.

Maailma tippudele pakuvad konkurentsi ka 20 Eesti meesvehklejat eesotsas maailma esinumbri ja tiitlikaitsja Nikolai Novosjoloviga.

Meeskondlikule MK-etapile on registreerunud 25 riiki. Maailma parimate vehklemisriikidega ristab mõõgad ka Eesti epeemeeskond koosseisus Novosjolov, Marno Allika, Peeter Turnau ja Sten Priinits.

Individuaalvõistluse eelringid algavad Kalevi Spordihallis reedel, 15. märtsil kell 9. Individuaalvõistluse põhiturniir peetakse laupäeval ja meeskonnavõistlus pühapäeval. Finaalid algavad laupäeval kell 17.30 ja pühapäeval kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles