Eesti-Hollandi mängu kohtunik sai viimase töö eest mitterahuldava hinde

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Vitali Meškov (paremal).
Kohtunik Vitali Meškov (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti ja Hollandi jalgpallikoondise MM-valikmängu vilistav venelasest kohtunik Vitali Meškov sai väljaande Sport Ekspress teatel oma viimase liigamängu eest mitterahuldava hinde.

Meškov vilistas nädalavahetusel Venemaa kõrgliigas Mahhatškala Anži ja Samaara Krõlja Sovetovi vahelist kohtumist, mis lõppes skooriga 1:1. Sport Ekspressi andmetel hindas mängu inspektor Igor Siner tema tööd aga ebarahuldavaks.

Tõenäoliselt oli karmi kriitika peamiseks põhjuseks 6. mänguminutil aset leidnud olukord, kus Anži brasiillasest poolkaitsja Ewerton tegi karistusalas vea Samaara meeskonna ründajale Šamil Lahhijalovile, Meškov aga selle eest penaltit ei määranud.

Reedel Amsterdamis peetavas Hollandi-Eesti valikmängus on lisaks Meškovile kohtunikena ametis venelased Nikolai Golubev, Vitali Drozdov ja Vladimir Kazmenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles