Margus Hunt telesarjas: Eestis süüakse plutooniumit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Ameerika telekanali NBC tõsielusarjas «Hard Knocks», mille seekordsel hooajal jälgitakse Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsi tegemisi, sai eestlane neljandas episoodis taas eetriaega.

Tavapäraselt on Hunt sunnitud treeningute ajal lisaks kõva töö tegemisele alatasa vastama ka meeskonnakaaslaste kummalistele küsimustele Eesti kohta. Seni on eestlane veenvalt näidanud, et suu peale kukkunud mehega tema näol tegemist pole.

«Mida Eestis süüakse?» küsiti temalt neljandas osas. «Plutooniumit,» vastas Hunt napilt. Tiimikaaslane päris edasi, mida see plutoonium endast kujutab, ja sai vastuseks: «Puhas kasvuhormoon.»

Treeningu algul tegi Hunt ka jõuharjutusi koos tiimikaaslase Terrence Stephensiga. «Kurat, oled sa alles tugev,» mühatas Stephens endamisi, kui oli eestlast paar korda nüginud. «Lükka veel, mul on elukindlustus,» ei jäänud Hunt võlgu.

Hunt veetis ka aega koos Bengalsi kaitsetreeneri Mike Zimmeri endise õpilase, kunagise profimängija Greg Ellisega, kes mängis NFLis tosin hooaega. Ellis, kelle nõuannete eesmärgiks oli Hundi tehnika parandamine, lausus eestlasele, et temast võib saada «saja miljoni dollari mängija», kui ta vaid suudab õpitud tarkused kiirelt omandada ja ellu viia. Kogenud mehe õpetussõnadest oli ka kohe kasu, kui Hundil õnnestus hooajaeelses kohtumises Dallas Cowboysiga maha murda vastaste mängujuht Alex Tanney.

«Ära mõtle pallist, keskendu ainult enda ees olevale vastasele. Ülejäänu tuleb iseenesest,» õpetas Ellis muu hulgas. «Ära lase mängul enda jaoks liiga keeruliseks muutuda. Mida lihtsam mäng su peas on, seda paremini sa mängid.»

Kaitsetreener Jay Hayes kiitis samuti Hundi õppimisvõimet. «Jay püüab mõista, kus ta saab mind kasutada – kas sisemisel või välimisel positsioonil või koguni mõlemal kohal,» selgitas Hunt ise. «Vahel võtab mul lihtsalt natuke aega, et kõigele toimuvale pihta saada,» tunnistas ta.

Hunt on lisatud videol pildis 8. ja 42. minuti paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles