Klavan mängust Hollandiga: imesid juhtub

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (nr. 15) heitlemas Hollandi koondise tähtründaja Robin van Persiega.
Ragnar Klavan (nr. 15) heitlemas Hollandi koondise tähtründaja Robin van Persiega. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan tunnistas enne reedest mängu Hollandiga, et ees ootab kohtumine ülimalt tugeva vastasega, kelle vastu hea tulemuse saavutamiseks peab kõik õnnestuma.

«Kvaliteeti on nende meeskonnas kõvasti, peame hästi kaitses mängima ja keskenduma oma tegemistele. Mina lähen alati platsile igat kohtumist võitma,» sõnas Klavan. «Klassivahe on suur, ülesanne on raske, kuid imesid juhtub.»

«Nad on samamoodi jalgpallurid. Kvaliteedivahe on olemas, kuid peame meeskonnana neid hästi survestama ja see on ainuke viis neile vastu saamiseks. Vastase survestamine on number üks asi, mida peame tegema,» lisas Klavan.

Seitse aastat Hollandis mänginud Klavani jaoks on vastaste ridades mitmeid tuttavaid mehi ja Hollandi koondisesse on sel korral pääsenud ka eestlase praegune klubikaaslane Paul Verhaegh.

«Mul on kogemus seoses mitme mängijaga olemas ja praegu on ka Augsburgi klubikaaslane koondises. Isiklikult on mul hollandlastega palju seoseid, mida teistel koondisekaaslastel ei ole,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles