Hiddink ootab hoolealustelt küpsemat mängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa peatreener Guus Hiddink meeskonna treeningul
Venemaa peatreener Guus Hiddink meeskonna treeningul Foto: Reuters / Scanpix

Täna kohtuvad EM-turniiril valitsev meister Kreeka ja Venemaa, mõlemal meeskonnal on all kaotus esimesest mängust, mis tähendab, et õhtuse kohtumise kaotaja langeb turniiril konkurentsist.

Kreeeka peatreener Otto Rehhagel sai palju kriitikat oma meeskonna passiivse mängu pärast Rootsi vastu, nii et on oodata, et Kreeka vahetab viie mehe kaitsetaktika natuke ründavama 4-3-3 skeemi vastu, vahendab AFP.

«Lubame, et täna on platsil teistsugune meeskond. Ei oska öelda, kas võidame või kaotame, aga mängime kindlasti teistmoodi kui Rootsi vastu,» ütles Kreeka koondise kapten Angelos Basinas.

Venelaste treener Guus Hiddink aga ei näe vajadust suurteks muudatusteks.

«Me ei ole selline võistkond, kus kes iganes võiks tulla pingilt mängu ja meeskond oleks ikka veel sama hea kui enne, nii et me ei muuda eriti midagi,» selgitas Hiddink.

Venelaste ainuke küsimärk on Roman Pavljutšenko, keda vaevab reievigastus. Mehe kohtumisest kõrvale jäämine oleks venelastele suur löök, sest enne turniiri kaotati vigastuse tõttu ründeäss Pavel Pogrebnjak ja Kreeka vastu ei saa Venemaa koondist aidata ka Andrei Aršavin, kellel on mängukeeld.


Hiddinki sõnul ootab ta oma noorelt meeskonnalt täna küpsemat mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles