Majdic ootab korraldajatelt vabandust

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valudes Petra Majdic naiste sprindi finišis
Valudes Petra Majdic naiste sprindi finišis Foto: Raigo Pajula
Vancouveri olümpiamängude naiste murdmaasuusatamise sprindi soojendusel rajalt välja sõitnud, kuus roiet murdnud, kuid kõigest hoolimata pronksmedali võitnud Petra Majdic ei kavatse korraldajaid tõenäoliselt kohtusse kaevata, kuid ootab neilt ametlikku vabandust.

«Olen MK-sarjas teine ja sprindi arvestuses esimene, seega usun, et oskan suusatada küll ja mulle ei tohiks öelda, et võtsin kurvi valesti. Võib-olla oli väljasõit minu viga, kuid minu viga polnud see, et mind tervitasid kaljunukid,» nurises Majdic, kelle jaoks tänavune hooaeg on vigastuse tõttu lõppenud.

Endiselt valudes Majdic ei kavatse korraldajaid kohtusse kaevata – alguses seda varianti kaaluti –, kuid ta ootab kanadalastelt vabandust.

«Mitte keegi pole minu ees vabandanud,» tõdes Majdic, kes ei välistanud siiski võimalust kohtusse pöörduda. «Emotsioonid on liiga kõrgel ja valu on liiga tugev, kuid minu eesmärk omaette pole korraldajaid kohtusse kaevata ja teenida hulk raha, kuid ma ei ole veel kindel, mis ette võtan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles