Raul Must tõusis maailma edetabelis 100 sekka

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: Toomas Huik

Eesti sulgpalli esireket Raul Must on tõusnud maailma edetabelis TOP 100 hulka, paiknedes selle aasta kõrgeimal 94. kohal.

Tõusule edetabelis on aidanud kaasa viimaste kuude head tulemused MK-etappidelt – 3. koht turniiril Venemaal, 5. koht Ukrainas, 9. koht Belgia ja Bulgaaria võistlustelt.

Homme alustab Must võistlemist kõrgetasemelisel turniir Yonex Denmark Open. Võistlus kuulub Premier Super Series kategooriasse auhinnafondiga 400 000 dollarit. Meeste üksikmängus osaleb turniiril väga palju tugevatasemelisi mängijaid – kohal on maailma edetabeli TOP 40. Must pääses turniirile ootenimekirjast, tema vastane selgub täna õhtul, kui toimub ootenimekirjas olevate mängijate tabelisse loosimine.

Naiste üksikmängus võistleb kvalifikatsiooniturniiril Laura Vana (BWF 149), kelle esimese ringi vastaseks on taanlanna Lene Clausen (BWF 107).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles