Jäägeri meeskond alistas Kotenko koduklubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger
Enar Jääger Foto: www.ascolicalcio.net

Eesti jalgpallikoondislase Enar Jäägeri koduklubi Aalesund alistas Norra kõrgliigas Artur Kotenko tööandja Stavangeri Vikingi 3:1.

Jääger vahetati Aalesundi võidumängus vahetusest väljakule veerand tundi enne lõppu, kui kõik väravad olid juba löödud. Kotenko vaatas oma meeskonna kaotust pingilt, Vikingi väravat kaitses Rune Almenning Jarstein, vahendab Soccernet.ee.

Selleks hooajaks kõrgliigasse tõusnud Aleksandr Dmitrijevi meeskond Hønefoss sai kirja viienda kaotuse viiest mängust, vandudes tabeli viimaste heitluses koduplatsil 1:2 alla Kongsvingerile. Eesti koondise poolkaitsja tegi kaasa teise poolaja, mil Hønefoss haaras edu, kuid mängis selle paraku ka maha.

Aalesund juhib viie vooru järel 13 punktiga Norra kõrgliiga tabelit, Viking on nelja punktiga 11. ning Hönefoss ainsagi punktita viimasel, 16. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles