Mourinho karistas karmilt meeskonna tähtmängijat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea alistas eile jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniiril 3:0 Schalke. Samal ajal pidi üllatuslikult kohtumist kõrvalt jälgima tiimi üks suuremaid staare Eden Hazard.

Pärast mängu avaldas Chelsea peatreener Jose Mourinho, et ta tegi sellise otsuse, kuna Hazard puudus esmaspäevaselt treeningult. Laupäevases Premier League kohtumises väljakule jooksnud Hazard sõitis seejärel oma endistele klubikaaslastele Lille’i külla ja külastas ka Lille’i ning Monaco vahelist kohtumist, kirjutab Sportsmail.

Siiski ei jõudnud Hazard esmaspäeva hommikul Eurostari rongile ja nii jäi tal ka esmaspäevane harjutuskord vahele. «Ta puudus esmaspäevasest trennist. Ta unustas õige kellaaja? See on kõik. Ta on alles laps,» sõnas Mourinho 22-aastase Hazardi kohta.

«Lapsed teevad vigu ja nende isad peavad olema nende kasvatamisel targad. Ta tahtis mängida, kuid ta ei saanud mängida. Ta oli kurb, et ta mängida ei saanud. Võitsime ka ilma temata. Laupäeval on ta tagasi ja sellega on kõik öeldud,» lisas Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles