Galerii: jalgpallimeister Levadia sai kätte võidukarika

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimati neli aastat tagasi Eesti meistriks tulnud, kuid tänavu taas triumfeerinud Levadia jalgpallimeeskond sai pärast tänast viimase vooru mängu kätte võidukarika.

Levadia alistas 36. voorus Saaremaal Salme staadionil ootamatult tasavägiseks kujunenud mängus tabeli viimase, järgmiseks hooajaks esiliigasse langeva Kuressaare meeskonna 4:2. Igor Subbotini tabamus ja Rimo Hundi kaks väravat viisid värske meistri poolajaks 3:0 juhtima, kuid Kuressaare suutis teisel poolajal tänu Joel Indermitte ja Elari Valmase tabamustele kaotusseisu minimaalseks vähendada.

Viimane sõna jäi siiski Levadiale ja Hundile, kes vormistas seitse minutit enne mängu lõppu kübaratriki ja lõppskoori 4:2. Parima väravaküti tiitlist tuli Levadia ründajal aga suu puhtaks pühkida, kuna see kuulus 23 väravaga täna Tammeka vastu samuti kübaratriki teinud Nõmme Kalju mängijale Vladimir Voskoboinikovile. Hundi saagiks jäi ühe võrra vähem ehk 22 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles