Madridi Reali mängumees kritiseeris teravalt FIFA presidenti

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepe.
Pepe. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi mängija Pepe kritiseeris rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) presidenti Sepp Blatterit ja väitis, et suures jalgpalliorganisatsioonis ei pruugi kõik korras olla.

Pepe asub homme koos Cristiano Ronaldo ja ülejäänud Portugali koondisega mängima Euroopa-alagrupi play-offi, et pääseda järgmisel aastal Brasiilias toimuvale MMile. Portugali vastaseks on Rootsi ning Madridi Reali kuuluv Pepe avaldas lootust, et kohtumise käiku ei hakka mõjutama hiljuti palju kõlapinda saanud Blatteri kommentaarid, milles ta nimetas Portugali superstaari Ronaldot komandöriks ning vihjas, et CR7 hoolitseb liiga palju oma juuste ning välimuse eest.

«Ma loodan, et neil (kommentaaridel- toim.) ei ole mingit mõju mängu käigule,» ütles Pepe. «Me kõik teame, et see pole normaalne, et Ronaldo on vaid ühel korral valitud maailma parimaks jalgpalluriks. See lihtsalt näitab, et jalgpallis toimub palju kummalisi asju. Meie, kes me oleme mängu ning selle kõige keskel, teame seda ning nüüd on teie, ajakirjanike töö see päevavalgele tuua,» andis Pepe mõista, et rahvusvahelises jalgpallimaailmas ei pruugi kõik olla nii hästi kui tundub.

Portugal ja Rootsi peavad esimese omavahelise play-off lahingu homme, korduskohtumine on kavas järgmisel teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles