Piiroja: kuskil tuleb ju need vead ära teha

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise pikaaegne keskkaitsja Raio Piiroja tunnistas pärast meeskonna 2:1 võitu Aserbaidžaani üle, et keskkaitsepaar Artjom Artjunin ja Mikk Reintam sai oma tööga korralikult hakkama.

Kui Reintam on koondist esindanud juba ka valikmängudes, siis Artjunini jaoks oli tegemist debüüdiga. «Nad said enam-vähem hakkama. Artjunin oli esimesel poolajal väga hea, kuni õnnetu tagasisööduni,» rääkis Piiroja. «Kokkuvõttes võib rahule jääda. Kuskil tuleb need vead ära teha.»

«Vastaste rünnakuid palju ei olnud ja seetõttu on põhjapanevat hinnangut ka raske anda. Omavaheline koostöö jättis siiski natuke soovida. Mikk läks kohati küllaltki kõrgele ja tsoonist välja – positsiooni valik oleks võinud natuke parem olla,» hindas keskkaitsja.

Artjunin andis esimesel poolajal ebaõnnestunud tagasi­söödu, millest tuli vastaste värav, teisel poolajal aga tõmbas Reintam karistusalas maha vastaste mängumehe. «Mikk puudutas enne seda ka õrnalt palli ja pall jäi tema alla seisma. Pigem ei olnud penalti,» leidis praegu vigastust raviv keskkaitsja.

Mis saab aga Piir­ojast edasi? Mäletatavasti sõnas keskkaitsja pärast koondisemängu Türgiga, et nüüd võib tema karjäär ka lõppenud olla. «Tervise koha pealt ei oska midagi öelda. Nädala pärast proovin joosta,» sõnas ta. «Eks proovin ikka trenni teha ja vaatan, mida vigastus teeb.»

Kuidas lõppesid asjad aga Hiinas koduklubi Chengdu Tian­chengi juures? «Asjad lõppesid kenasti ja enamik asju sai korda. Eks see neile ei meeldinud, et ma vigastatud olin,» lisas Piiroja, kelle sõnul tulevikku ei arutatud. «Ütlesin neile, et helistage jaanuari teises pooles.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles