Arsenali peatreener pani Manchester City paika

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Sel hooajal Inglismaa jalgpalliliigas väga tihedat esikoha heitlust pidav Arsenali meeskonna peatreener Arsene Wenger kommenteeris oma lähima rivaali Manchester City võimalusi meistriks tulla ning oli selles osas üsna kriitiline.

Inglismaa liiga tipp on sel hooajal väga tihe: Arsenal hoiab 42 punktiga esikohta, City on 41 punktiga teine ning Chelsea on hetkel 40 punktiga kolmas.

Chelsea klubi juhendaja Jose Mourinho avaldas hiljuti arvamust, et sel aastal võib meistriks tulla City meeskond, ent Arsenali peatreener polnud sellega sugugi nõus.

«Kas te usute teda (Mourinhot- toim.), et City on tiitlisoosik? Minu jaoks mitte rohkem kui Chelsea või Manchester United,» kommenteeris Wenger, vihjates tiitlikaitsjale ManUle, kes on hetkel hoidmas alles kuuendat kohta.

«Neil (Cityl) on jah hea meeskond ja nimekad mängijad, kes teesklevad võitmist, aga päeva lõpuks loeb vaid see, mida tehakse väljakul. Kas nad on hetkel täiesti võitmatud? Minu jaoks mitte,» lisas Wenger, kelle hoolealused kaotasid viimase omavahelise mängu Cityle 3:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles