Zahovaiko: viigiga rahul, mängupildiga mitte

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko.
Vjatšeslav Zahovaiko. Foto: Toomas Huik

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel olid tänases keskses kohtumises vastamisi Tallinna Levadia ja Sillamäe Kalev. 2:2 viigiga lõppenud mängu järel tunnistas Sillamäe ründaja Vjatšeslav Zahovaiko, et tulemusega võib rahule jääda, kuid mängupildiga mitte.

«Vägu oluline punkt võõralt väljakult. Polnud lihtne mäng, ilmaolud olid samuti kehvad,» viitas Zahovaiko mängu seganud tugevale tuulele. «Viigiga peab rahul olema, mängupildiga aga mitte. Meile iseloomulik söödumäöng ei tulnud välja.»

Zahovaiko kiitis ka meeskonda toetama sõitnud fänne: «Fännid on meil ustavad ja lojaalsed. Mitte ainult kodus, vaid ka võõrsil mängides.»

Levadia läks kohtumist juhtima 12. minutil, kui täpne oli Artur Pikk. Sillamäel õnnestus 12 minutit hiljem Nikolai Mashichevi väravast viigistada, kuid 29. minutil viis Ingemar Teever taas tiitlikaistja juhtima. Kohtumise viimase tabamuse lõi aga kalevlane Daniil Ratnikov 57. minutil.

«Tegelikult oli hea mäng. Lõin ka värava – sain palli ja löök õnnestus,» rääkis kohtumise avavärava löönud Levadia mängija Artur Pikk. Noormees teab ka plaani, mis aitab Levadial järgmisel nädalal meistriliigas võiduarve avada: «Peame veel rohkem väravaid lööma.»

Kohtumine on järelvaadatav SIIN

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles