Nadal tegutses Miamis halastamatult, Wawrinkale samuti võit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Miamis peetaval ATP tenniseturniiril näitas võimu maailma esireket Rafael Nadal, nullides kolmandas ringis täielikult Deniss Istomini vastupanu.

Nadal alistas maailma 57. reketi vähem kui tunniga 6:1, 6:0. «Tegin väga tervikliku mängu,» lausus Nadal, kes sai kohtumise käigus ajaviitmise eest pukikohtunikult hoiatada. «Ükski matš pole täiuslik, aga tegin palju asju väga hästi. Ma ei eksinud, servisin hea protsendiga ja lõin palju punktilööke. Liikusin märksa paremini kui eelmistel turniiridel – see on minu jaoks väga tähtis,» sõnas hispaanlane.

Järgmises ringis kohtub Nadal itaallase Fabio Fogniniga (ATP 14.), kes sai kolmandas ringis 4:6, 6:3, 6:3 jagu hispaanlasest Roberto Bautista Agutist (ATP 47.). Poolfinaalis võib Nadali taas oodata šveitslane Stanislas Wawrinka, kellele ta kaotas aasta esimese suurturniiri, Austraalia lahtiste finaalis. Miamis on Nadal seni kolm korda finaali jõudnud, kuid alati kaotanud.

Wawrinka oli kolmandas ringis 7:5, 6:4 parem prantslasest Edouard Roger-Vasselinist (ATP 43.) ja kohtub nüüd maailma edetabelis 23. kohal oleva Alexandr Dolgopoloviga. Ukrainlane sai kolmandas ringis 3:6, 6:0, 7:6 (5) jagu serblasest Dušan Lajovicist (ATP 89.).

Asetatud mängijatest jõudsid neljandasse ringi veel John Isner, Tomaš Berdych ja Milos Raonic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles