Galerii: korvpallurid Kangur, Talts ja Arbet hullasid rannavõrkpalliväljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (palliga)
Janar Talts (palliga) Foto: Elari Labe

Eile Tallinnas Värska Originaali rannavõrkpallikeskuses toimunud meeste karikasarja 4. etapil võis võistlustules näha ka Eesti paremaid korvpallureid.

Ühe paari moodustasid lõppenud hooaja Eesti parimaks korvpalluriks valitud Kristjan Kangur ja Gregor Arbet. Janar Talts mängis koos Tallinna Selveri mänedžeri Kaupo Torroga. Imet ei juhtunud ja blokis hiilanud, kuid servi vastuvõtul hätta jäänud korvpallurid ühtegi võitu kirja ei saanud.

Oodatult pälvisid esikoha Rivo Vesik-Martti Rosenblatt, kes alistasid finaalis Marko Vantsi-Mart Tiisaare 21:8. Poolfinaalis olid Vesik-Rosenblatt raskustes Rein Tiisaar-Urmas Piigiga, kellest saadi jagu 21:17.

«Treeningu mõttes oli hea turniir ja kuna Rosenblatt oli nõus mängima, mõtlesin, et miks mitte. Nõrga paarilisega ei oleks kindlasti osalenud,» lausus Vesik, kes osaleb koos Karl Jaaniga laupäeval Narva-Jõesuus peetaval Meresuu Cupil.

3.-4. koha mängus võitsid poolfinaalis Vantsi-Tiisaarele kaotanud Kaarel Kais-Argo Arak Tiisaar-Piigi. «Osalesime, sest see on hea koht treeningmängudeks. Noored mängumehed said eelise, kuna sel turniiril on võimalik tõsta ka ülalt kartmata, et kohtunik «sooja palli» ära vilistab,» sõnas Kais.

Võistlustules oli ka teisi Eesti võrkpallikoondislasi. Rohkem kui kaks meetrit pikad Ardo Kreek-Sander Steinberg jäid näiteks alla koos Venus Clubi ühe juhi Rando Maidlaga mänginud Sten Esnale 15:21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles