Raju 13 amatöörmatšides lähevad eestlased vastamisi lätlastega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raju 13 plakat.
Raju 13 plakat. Foto: Raju.ee

19. aprillil toimuval võitlusspordisündmusel Raju 13 astuvad lahingusse kolm Eesti amatöörsportlast: Sten Anslan, Alar Hutrov ja Ronald Sookael. Nende võitlustahte panevad proovile Läti võitlussportlased.

Anslan (5-1-1) läheb vastamisi Janis Osipenkoga (1-3). Anslani vastase võitlusrekord ei anna edasi tema tegelikku kogemust - Läti võitleja on teinud ka kolm profimatši, kus tal on 1 võit ja 2 kaotust. Lisaks on Osipenkol ette näidata 2010. aasta Baltimaade K-1 meistritiitel amatööride arvestuses.

Hutrovi (7-2-2) vastaseks on Ivan Blagov (5-2-1). Hutrovi tugevad küljed on maasvõitlus ja maadlus - seitsmest võidust 3 on tulnud alistusega ja 4 kohtunike otsusega. Maadlustaustaga Blagov on saavutanud 2011. aasta Läti juunioride meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses II koha. Hutrovist 3 aastat nooremal lätlasel on Eesti mehe ees 9 cm pikkuse-eelist.

Sookael (amatöörrekord 2-3) kohtub Didzis Verbitskisega (amatöörrekord 5-1, profirekord 3-2). Sookael on mõlemas võidetud matšis oma vastase nokautinud, lisaks on tal tugev kogemus taipoksi / K-1 võistlustelt, kus 7 võidu kõrval pole tal ühtegi kaotust. Tema vastane on pika võitluskogemusega Didzis, kellele kuulub ka 2013. aasta Läti sportliku vabavõitluse meistritiitel amatööride arvestuses. Sookael asendab matšis klubikaaslast Martin Saart, kes jääb Rajust vigastuse tõttu kõrvale.

Eestis saab sportlikku vabavõitlust näha 19. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis, kus toimub Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus RAJU 13.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles