Chelsea ja Atletico ei mängi Robbeni arvates jalgpalli

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben
Arjen Robben Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni poolkaitsja Arjen Robben kritiseeris jalgpalli Meistrite liiga poolfinaliste Atletico Madridi ja Londoni Chelseat. Hollandlase sõnul ei tegele kumbki meeskond jalgpalli mängimisega.

Bayern kaotas eile 0:4 Madridi Realile ning jäi ülikindlalt finaalist eemale. Teise finalisti selgitavad täna aga just Atletico ja Chelsea, kes nädala eest 0:0 viiki mängisid. Robben on kindel, et need meeskonnad Realile finaalis vastu ei saa.

«Mind ei huvita, kes võidab. Vaatasin eelmisel nädalal 90 minutit ning ma ei suutnud seda teha – sellel kohtumisel ei olnud jalgpalliga mitte mingit seost,» ütles hollandlane Sky Sportsi vahendusel. «Ma austan peatreenereid (Jose Mourinhot ja Diego Simeonet) ning igal ühel on oma stiil, kuid usun, et Madridi Real võidab Meistrite liiga ja soovin neile kõike parimat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles