Epeenaiskond alustab homme MMil medaliheitlust Iisraeli vastu

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti epeenaiskond.
Eesti epeenaiskond. Foto: Liis Treimann / Postimees

Homme, teisipäeval, Kaasanis toimuval vehklemise MMil, asuvad võistlustulle epeekoondised – peetakse mees ja naiskondliku turniir eelringid.

Maailma edetabelis 7. kohal paiknev Eesti naiskond – individuaalturniiril pronksi võitnud Erika Kirpu, Irina Embrich, Julia Beljajeva ja Kristina Kuusk – peavad ühe matši, Iisraeliga pääsu eest 16 parema sekka. Võidu korral kohtutakse tõenäoliselt Rootsiga ning seejärel veerandfinaalis Hiinaga, kel on teine asetus, ent need matšid peetakse juba kolmapäeval, mil mängitakse välja ka medalid.

Naiskonna peatreener Kaido Kaaberma ei kippunud ennustama: «Me ei räägi veel Hiinast, sest esimene matš on Iisraeliga. Aga jah, hiinlannad on tugevad nagu ikka, kuigi individuaalturniir neil kõige paremini ei läinud.»

Meeskond – Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika ja Peeter Turnau – sai 16. asetuse, on esimeses ringis vaba ja kohtub siis Saksamaaga. Võidu korral on järgmine vastane esimese asetusega Šveits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles