Tiisaare koduklubi langes karikavõistlustel konkurentsist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Tiisaar (paremal) TTÜ särgis.
Mart Tiisaar (paremal) TTÜ särgis. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Soome võrkpalli meeste karikavõistlustel mängiti laupäevast esmaspäevani kaheksandik- ja veerandfinaalid, napilt pudenest konkurentsist Mart Tiisaare koduklubi LEKA Volley. Laupäevases kaheksandikfinaalis Liiga Riento vastu oli LEKA ülekaal ilmne, Tiisaar kogus 3:0 võidumängus resultatiivsemana 15 punkti (efektiivsus +9).

Veerandfinaali alustas LEKA Volley kehvasti ja jäi 0:2 taha, seejärel aga ärgati ja suudeti mänguseis 2:2 viigistada. Otsustavas geimis läks Sampo ette 14:11, LEKA Volley viigistas jällegi, kuid pidi siiski napi 14:16 kaotuse vastu võtma. Tiisaar oli selgelt oma meeskonna parim, kogudes LEKA Volley kontosse 27 punkti (24 rünnakul ja 3 blokis) ja näidates väga kõrget kasutegurit +19, vahendab volley.ee.

«Alustasime mängu kehvasti. Olime vast vähe krampis kuna eelmisel nädalvahetusel võitsime sama võistkonda kaks korda. Kiiresti leidsime end 0:2 kaotusseisust - vastased tulid väga hea mänguga peale ja lõid meid veits rivist välja,» oli Tiisaar mängu alguse osas kriitiline, «aga kolmandas geimis võtsime ennast kokku viigistasime seisu. Viiendas geimis said paar väga lihtsat kaitsemängu elementi otsustavaks ja nii see mäng 16:14 võiduga Sampole läks.» Kokkuvõttes tõdes aga eestlane, et ega tema meeskond favoriit polnudki, kuid rahule ta ei jäänud.

Lisaks Sampo meeskonnale on poolfinaali jõudnud teisedki favoriidid - VaLePa Sastamala, Loimaa Hurrikaani ja Kokkola Tiikerit. Loimaa meeskonnas teeb kaasa ka eestlane - Viljandist pärit sidemängija Tauno Lipp. Poolfinaalid ja finaal peetakse jaanuari alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles