Jalgpallimaailma parimaks kauplejaks kerkinud Chelsea tegi veel ühe supertehingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Bertrand Southamptoni särgis.
Ryan Bertrand Southamptoni särgis. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubist on üleminekuturul saanud tõeliselt vihane kaupleja, kes suudab pingile langenud mängumehed väga kallilt edasi müüa. Kui eile tehti esmalt rahaks Andre Schürrle, siis raha teeniti veel ka Ryan Bertrandi palt.

Poolteist aastat tagasi Chelsea liitunud Schürrle pealt teenis Chelsea umbes 6 miljonit eurot kasumit. Chelseas samuti pingile langenud Bertrand laenati suvel Southamptonisse ning nüüd ostis Southampton vasakkaitsja umbes 13 miljoni euro eest püsivalt endale. Bertrand sõlmis klubiga nelja ja poole aasta pikkuse lepingu, kirjutab Sportsmail.

Chelsea on viimastel aastatel üldse üleminekuturul väga osavalt tegutsenud. Nii müüdi suure kasumiga maha näiteks peatreener Jose Mourinho soosingu kaotanud Juan Mata (ostu- ja müügihinda võrreldes oli kasum üle 15 miljoni euro) ning kõvasti teeniti ka David Luizi pealt (kasum üle 25 miljoni euro).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles