Kallaste ja Dmitrijev on ootele pandud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste (paremal).
Ken Kallaste (paremal). Foto: Toomas Tatar

Välisklubidesse ihkavate Eesti jalgpallurite Ken Kallaste ja Aleksandr Dmitrijevi kohta on häid uudiseid tulnud oodata loodetust kauem.

Möödunud nädalal IFK Norrköpingus testimisel olnud ja kontrollmängust osa võtnud Kallastega jäid rootslased küll rahule, kuid eile käis vastust ootav Kallaste oma senise koduklubi Nõmme Kaljuga Lätis, kus kohtuti Ventspilsiga, kirjutab Soccernet.ee.

Samal ajal on Norrköping laagris Mallorcal, kus valmistutakse kümne päeva pärast peetavaks karikamänguks.

Sarnases olukorras on ka 33-aastane Aleksandr Dmitrijev, kes ootab Poola klubi Gliwice Piasti otsust.  Kuigi huvi on Poola meedia andmetel vastastikune, ei ole Piast väidetavalt eestlase palkamise suhtes lõpliku otsust vastu võtnud.

Võimalik, et eestlase juurde tullakse tagasi alles suvel, sest Lukasz Hanzel on lepingupikendusest keeldunud ja suvel saavad läbi ka Konstantin Vassiljevi ning Carles Martinezi praegused lepingud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles