Neli paremat hakkavad naiste meistrivõistlustel finaliste selgitama

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila naiskond.
Kohila naiskond. Foto: volley.ee

Naiste võrkpallimeistrivõistlustel on kätte jõudnud otsustavad mängud, kui neli konkurentsi jäänud võistkonda selgitavad kaks finalisti. Poolfinaalis lähevad kokku TTÜ ja Tartu Ülikool/Eeden ning Kohila Võrkpalliklubi ja Tallinna Ülikool.

TTÜ ja Tartu naiskond mängisid põhiturniiril omavahel kahel korral ja mõlemad naiskonnad said maitsta võidurõõmu - TTÜ võitis võõrsil peetud mängu 3:0 ja Tartu esindus samuti võõral väljakul peetud kohtumise 3:1. Teises poolfinaalpaaris on kindel favoriit Kohila Võrkpalliklubi, kes alistas Tallinna Ülikooli mõlemas põhiturniiri kohtumises, loovutamata seejuures geimigi.

Kui Kohila naiskond ja TTÜ kindlustasid koha poolfinaalis vastavalt põhiturniiri esimese ja teise kohaga, siis tartlannad ja TLÜ pidid nelja parema hulka jõudmiseks olema edukad veerandfinaalseerias. Kergemalt läks Tartu Ülikool/Eedenil, kes mängis 3:0 ja 3:1 üle Audentese SG/Noortekoondise. Tallinna Ülikool kaotas veerandfinaalseeria avavaatuses 2:3 Famila/Võru Võrkpalliklubile, kuid võitis kaks järgmist vastasseisu vastavalt 3:0 ja 3:2, millega tagati koht poolfinaalis. 

TTÜ võõrustab Tartu esindust laupäeval kell 13 ja Kohila Võrkpalliklubi TLÜd kell 15. Uuesti kohtutakse pühapäeval kell 13 TLÜ spordisaalis ja samal ajal Tartu Ülikooli spordihoones. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles