Manchester Unitedi poolkaitsja murdis Meistrite liiga mängus jalaluu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Valencia viidi väljakult kanderaamiga minema.
Antonio Valencia viidi väljakult kanderaamiga minema. Foto: SCANPIX

Eile alanud jalgpalli Meistrite liiga uus hooaeg tõi juba esimesel päeval kaasa üsna jubeda õnnetuse, kui Manchester Unitedi poolkaitsja Antonio Valencia mängus Glasgow Rangersiga jalaluu murdis ning sel hooajal teda enam platsil ei näe.

Manchester United mängis eile koduväljakul Rangersiga 0:0 viiki. 57. minutil niitis Kirk Broadfoot Valencia jalust maha ja Manchesteri mees jäi murule lebama, ent videokordusest on näha, et jalaluumurrus vastasmängijat süüdistada ei saa, Valencia lihtsalt komistas õnnetult.

Broadfoot andis Manchester Unitedi arstidele koheselt käega märku, et Valencia olukord on hull ja vaja on meedikute abi. Suurtes valudes Valencia kanti väljakult kanderaamiga minema.

«Tal on vasaku jala pahkluu nihestus ja ka luu on katki ning ta peab minema operatsioonile,» kirjeldas Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson ka Ecuadori koondisesse kuuluva mängumehe vigastust.

Ecuadori koondise arsti Patricio Maldonado sõnul Valencial katki nii sääreluu kui ka pindluu.

Vaata videot Valencia jubedast vigastusest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles