Fotod: Tõnu Endrekson istub taas neljapaati, proovitakse ka uut kahest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo Horvaatias trenni tegemas.
Neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo Horvaatias trenni tegemas. Foto: Erakogu

Eesti sõudekoondise jaoks on lõppenud esimene kolmenädalane laager Horvaatias ja seal prooviti tulevikku silmas pidades ka erinevaid kooslusi. Praeguse seisuga tahetakse sel hooajal sõita neljapaadiga, kus istuksid Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja. Kahepaadiga sõidaksid siis Andrei Jämsä ja Kaur Kuslap.

«Enne Horvaatia Openit täit selgust veel ei saa. Proovime seal neljapaati koos Endreksoniga. Kui paat liigub, siis läheme nii ka edasi. Potentsiaali neljases sõitmiseks on tal küllaga. Tähtis on nüüd tema kasutegur paadi liikumisse saada,» täpsustas koondise peatreener Matti Killing.

«Mõlemad paadid liikuma saades plaanime nii ka arvatavasti võistelda. Päris nädalane plaan see ei tundu, proovime ikka need kooslused tööle saada,» rääkis neljapaadi eessõudja Taimsoo. «Endrekson on ka varasemalt neljast sõitnud ja ei olnud mingit probleemi.»

«Suurema paadi jaoks on vaja veel füüsis paremaks saada. Horvaatia Openil tahaks lisaks neljasele lihtsalt võistlusolukorras proovida veel ka kahest ja ühest,» lisas Endrekson omalt poolt.

Sõudjate plaanidest loe pikemalt homsest Postimehest.

Andrei Jämsä (vasakul) ja Kaur Kuslap Horvaatias trenni tegemas. Foto:
Andrei Jämsä (vasakul) ja Kaur Kuslap Horvaatias trenni tegemas. Foto: Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles