Martin Loo alustas maailmakarika sarja 25. kohaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: Philip Beckman

Eile algas XCO maailmakarika sari ning esimene etapp peeti Tšehhis Nove Mestos. Stardis oli 140 eliitklassi ratturit ja nende hulgas ka Eestit esindav Martin Loo, kes sai 25. koha.

«Stardinumber oli sama, mis eelmise aasta tulemus. Start on algul väga kiire ja kergelt allamäge kuniks stardiring suusaraja tõusudele ja laskumistele läheb. Algul oma kohta parandada ei suutnud ning ka esimestel ringid ei toonud olulist edasiminekut, kuid sõidu teine pool ehk viimased kolm ringi kuuest, tõusin oluliselt, kuigi ringiajad paranesid mõne sekundi jagu,» rääkis Loo etapi järel.

«Eelviimane ring oli minu kiireim ja viienda ringi üldaegades kaheksas. Top20 jäi täna veidi rohkem kui 45 sekundi kaugusele. Jäin oma tänase sõiduga igati rahule ja nüüd soovin järgmisel pühapäeval Saksamaal Albstadtis toimuval teisel etapil parema tulemuse välja sõita,» lisas 25. koha saanud Loo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles