Astana sai Girol etapivõidu, meeskonna esinumbrit tabas tagasilöök

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikel Landa.
Mikel Landa. Foto: SCANPIX

Itaalia velotuuri tänasel etapil võidutses Astana meeskonna sõitja Mikel Landa, kuid tiimi jaoks oli tagasilöögiks asjaolu, et nende esinumber Fabio Aru kaotas aega ja langes suure tõenäosusega esikoha konkurentsist.

Landa läbis tänase 177 km pikkuse etapi ajaga 5:02.51, teise koha saanud Lotto tiimi sõitjat Steven Kruijswijki edestas Astana mees 38 sekundiga. Ka tuuri üldliider Alberto Contador (Tinkoff-Saxo), kes sai täna kolmanda koha, kaotas võitjale 38 sekundit. Astana esinumber Aru kaotas võidu võtnud tiimikaaslasele täna 2.51 ning Contadorile on kaotust nüüd juba 4.52. Aru kukkus üldarvestuses ka kolmandale kohale ja teiseks kerkis Landa (+4.02).

Tanel Kangert finišeeris täna grupis, mis kaotas võitjale 10.31, eestlasele läks protokolli kirja 22. koht. Üldarvestuses tõusis Kangert kolm kohta ja on hoidmas 17. kohta (+26.58).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles