Video: Saluri ootab Saksamaa EM-etapilt hooaja parimat tulemust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Saluri
Siim Saluri Foto: Kuvatõmmis

Rallikrossi kolmas Euroopa meistrivõistluste etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Saksamaal, kus Super 1600 klassis jätkab punktijahti ka Siim Saluri. 14 riigi 25 võidusõitja hulgas on eestlase senises kontos 9 punkti ja 14. koht.

«Esimesed kaks etappi Portugalis ja Belgias olin küll punktisaajate hulgas, mis iseenesest pole paha, aga uue autoga kohanemine nõudis aega. Loodan, et nüüd Saksamaal tuleb selle hooaja parim tulemus,» ütles Siim Saluri, kes sel aastal hakkas Citroen C2 asemel Renault Twingoga.

RS Racing Teami võistlusauto häälestamine toimus kahe etapi vahepeal kodus ja Siim Saluri sõnade kohaselt tehnika taha küll midagi ei jää. «Võin julgelt öelda, et nüüd on küll kõik piloodi kätes ja masina taha midagi ei jää. Ma annan endast parima.»

Eelsõitudega alustatakse Saksamaal Esteringil juba laupäeval, kus Super 1600 klassis on seekord stardis 20 võidusõitjat, nende seas kolms eestlast – Andre Kurg, Janno Ligur ja Siim Saluri.

EM-etapi otsustavad sõidud toimuvad pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles