Austria GP dramaatilise lõpuga kvalifikatsiooni võitsid Mercedese sõitjad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetakse järjekordne vormel-1 sarja etapp Austrias ning homsel võidusõidul stardib esikohalt valitsev maailmameister Lewis Hamilton.

Briti vormel-1 sõitja sai tänases kvalifikatsioonis kirja aja 1.08,455 ning stardib homme esimeselt kohalt, Hamiltoni järel sõitis teise aja välja tema tiimikaaslane Nico Rosberg (1.08,655). Sealjuures elasid mõlemad Mercedese mehed üle äreva hetke, kui viimasel ringil tegid nii Hamilton kui Rosberg oma masinaga pirueti ning panid sellega kvalifikatsioonile dramaatilise punkti.

Kolmandalt positsioonilt stardib homme Ferrari rooli keerav Sebastian Vettel, kelle ajaks kvalifikatsioonis jäi 1.08,810. Vettelile järgnevad Felipe Massa, Nico Hülkenberg ning Valtteri Bottas. Teine soomlane Kimi Räikkönen sai kirja alles 18. tulemuse ning peab startima homme eel-eelviimaselt kohalt.

Vaata kõiki tulemusi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles