Neljakordne Poola meister stardib auto24 Rally Estonial

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kajetan Kajetanowiczi.
Kajetan Kajetanowiczi. Foto: kajto.pl

17.-19. juulil sõidetava auto24 Rally Estonia sõitjate nimekiri on taas täienenud ja seda Poola hetke ühe parima sõitja Kajetan Kajetanowiczi näol. Neljakordne Poola meister on hetkel FIA ERC sarjas Craig Breeni järel teisel kohal. Poola rallisõitja jaoks on see esimene start Eestis ning koos kaardilugeja Jaroslaw Baraniga on nad Ford Fiesta R5 autoga ühed soosikud ralli võidu osas. 

Kajetanowiczi ja Breeni vahel on oodata põnevat heitlust ka auto24 Rally Estonial. Mõlemad soovivad saada punktilisa ja rallivõitu, kuid kindlasti peavad nad arvestama ka kiirete Eesti ja Soome sõitjatega, kelle vastu pole neil lihtne saada. «Eestis pole lihtne kohe alguses kiirelt sõita, kuna siin ootavad sõitjat ees kiired teed, pimedad kurvid, hüpped, millele minnakse peale põhjagaasiga, see kõik ei ole sugugi lihtne,» ütles poolakas. «Sellelt etapilt on punktide saamine meile üsna raske, seda tiheda konkurentsi tõttu ja seda olulisemad need meile on,» lisas ta.

Ralli direktori Urmo Aava sõnul on Kajetanowiczi startimine auto24 Rally Estonial väga oluline, sest ta lisab Baltikumi suurimale autospordisündmusele väärtust ja toob siia kindlasti hulganisti Poola fänne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles