Kostja Vassiljev – töökas kunstnik vutiväljakul

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev teab, et Eesti koondisega on võimalik suuri asju saavutada
Konstantin Vassiljev teab, et Eesti koondisega on võimalik suuri asju saavutada Foto: Sander Ilvest

Konstantin Vassiljev lustib jalgpalliväljakutel ning naudib elu tippvormi. Teda peetakse praegu Poola meistriliiga parimaks mängijaks ning laupäeval tõi ta oma maagia taas Lillekülla, kus tulistas palli efektselt Leedu väravasse. 31-aastane kunstnikuhingega Kostja avaldas usutluses Postimehele lootust, et elu suurimad saavutused nii koondise kui ka klubi eest mängides on alles ees. Vassiljev tahab ka aastate pärast mängida nii, et keegi ei hakkaks passist tema vanust uurima.

Koondise lootustest

Meie hea periood 2011. aastal tõestab, et kõik on võimalik. See polnud ainult üks mäng, vaid olime kolme kuu jooksul tõesti head. Sellele mõtlemine süstib alati kõigile lootust ja usku. Miks ei võiks samasuguseid tulemusi uuesti saavutada? Mina loodan, et minu karjääri ja Eesti koondise tipphetk on veel ees.

Eestlastest välismaal

Meie noored lähevad piiri taha mängima liiga suurte ootuste ja lootustega – arvatakse, et keegi kuskil tahab ja ootab neid. See ei ole nii. Kui mina läksin esimest korda välismaale, siis adusin, et see on minu elu võimalus ja pean selle ära kasutama. Paarist valest otsusest piisab, et klubid mängijast loobuks, ning asendaja leidmine pole mingi probleem. Maailmas on tohutu hulk väga häid jalgpallureid. Seepärast peavad eestlased ennast tõestama iga päev, igal treeningul, igal võimalusel. Igat hetke tuleb võtta nii tõsiselt kui võimalik.

Unistustest

Mul on alati peas väike idee, et tahaksin kuskile paremasse klubisse liikuda. See viib edasi ning tahan seetõttu ka oma praeguse klubi eest maksimumi anda. Kunagi olid jutud, et äkki siirdun Panathinaikosesse. Nemad on ilmselt kõige suurem nimi, kellega olen rääkinud. Hetkel töötan aga selle nimel, et Bialystoki Jagielloniaga Poola meistriks tulla. Tegelikult olen viimase kuu jooksul päris hea olnud ja kui jätkan talveni samas stiilis, siis ei tea, mis võib juhtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles