Indrek Visnapuu Audentese kaotusest: võitlust, viha ja agressiivsust jäi puudu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U20 koondise peatreener Indrek Visnapuu.
U20 koondise peatreener Indrek Visnapuu. Foto: Margus Ansu

Eesti korvpalli meistriliiga avavoorus sai Valga-Valka/Maks&Moorits kodus 105:73 (58:39) jagu Audentes/Noortekoondisest. Seega, kui mullu võitis Valga Audentest kodus 40 punktiga (ja võõrsil 20-ga), siis tänavu 32-ga. 

Valga-Valka mängujuht Kristo Saage sõnas, et kohustuslik võit tuli ära: «Jõu vahekord kahe võistkonna vahel on siiski päris suur, eks tänu sellele tuli ka mäng suhteliselt lihtsalt ära - saime juba avapoolajal edu sisse. Positiivne, et ei libastunud, sest Noortekoondise vastu alati see oht on olemas. Nad olid tublid, aga korvialust jõudu jääb poistel ikka väheks. Samas, ütlen veelkord, et nad võivad kedagi kindlasti üllatada.»

Valga-Valkat ootab nüüd Eesti ja Läti liigas graafik, kus mängida tuleb eranditult tippudega - Lätis Ventspils ja VEF, Eestis TÜ/Rock ja Tarvas. «Karm graafik. Oleks ju tore, kui neljast kõvast mängust suudaks vähemalt ühe enda kasuks kallutada, tahaks saada küll...,» mõlgutas Saage. «Põhiline on endast maksimum anda, küll siis ka midagi tuleb.»

Audentese peatreener Indrek Visnapuu: «Mäng oli suhteliselt lahtine. Kui rünnaku osaga saime enam-vähem hakkama, siis kaitses oleks tahtnud küll rohkem ennastohverdat võitlust näha. Valga-Valka tsenter tegi üsna vähese mänguajaga väga korraliku statistika - siin oli kindlasti üks meie valukohti.

Kui vastane saab korve sageli mängutarkuse ja kogemuse pealt, siis meie peaks seda kompenseerima noorusliku võitluse, viha ja agressiivsusega. Sellest jäi eile puudu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles