Šveitsi peatreener: Eesti vastu on oodata rasket mängu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsi koondise peatreener Vladimir Petkovic.
Šveitsi koondise peatreener Vladimir Petkovic. Foto: SCANPIX

Šveitsi jalgpallikoondise peatreener Vladimir Petkovic tunnistas homme Tallinnas Eestiga peetava EM-valikmängu eel, et oodata on rasket kohtumist.

Petkovici sõnul ta koosseisus suuri muudatusi ei plaani ja oodata on võitluslikku mängu. «Täpsemad otsused langetan ma homme. Eesti on väga tugev meeskond. Eesti tugevuseks on hea organiseeritus. Neile lüüakse vähe väravaid. Nad näitasid ka Inglismaa vastu, et mängivad hästi. Nad võival igale vastasele oma kaitsetegevusega põhjustada raskusi. Rünnakul on neil probleeme, aga kodus võivad nad ka ründemängus ohtlikud olla. Homme ees ootamas väga raske mäng,» tõdes Petkovic.

Väravas saab homme šveitslaste ridades enda võimaluse Ragnar Klavani klubikaaslane Marwin Hitz, kes pole selles valiksarjas seni veel väljakule pääsenud. «Hitz on homme meie väravavaht. Ta on olnud meiega terve valiktsükli ning teinud meeskonnamängijana head tööd. Meil ongi kolm väga head väravavahti,» lisas Petkovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles