Taaramäe klubi noortemeeskond lõpetab tegevuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katjuša
Katjuša Foto: SCANPIX

Järgmisel aastal ei näe rattavõistlustel sõitmas kontinentaaltasemel kaasa teinud Katjuša järelkasvutiimi. Itera-Katjuša tegevuse lõpetamisel saavad Venemaa ratturid end teostada Pro Continental meeskondade hulka kuuluvas Gazprom-Rusvelos ja Katjuša World Touri esindusklubis, mille ridadesse kuulub ka Rein Taaramäe.

Itera-Katjuša alustas tegevust 2010. aastal Russian Global Cycling Projecti raames. Itera-Katjuša on oma eksistentsi õigustanud, sest seitse ratturit kuuluvad uuel hooajal Katjuša esindusmeeskonda: Sergei Tšernetski, Pavel Kotšetkov, Vjatšeslav Kuznetsov, Anton Vorobjov, Ilnur Zakarin, Aleksei Tsatsevitš ja Aleksander Porsjov, vahendab Spordipartner.ee.

Hiljuti sattus Itera-Katjuša ajakirjandusse uudisega, kui 20-aastastele Andrei Lukoninile ja Ivan Lutsenkole määrati dopingureeglite rikkumise eest aastane võistluskeeld.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles