Williams ja Djokovic valiti aasta parimateks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste tennise maailma esiereket Serena Williams üritas sel aastal saada enda kätte kõiki nelja suure slämmi tiitlit, kuid ameeriklannal jõi lõpuks eesmärgist puudu kaks võitu, kui ta kaotas US Openi poolfinaalis Roberta Vincile.
Naiste tennise maailma esiereket Serena Williams üritas sel aastal saada enda kätte kõiki nelja suure slämmi tiitlit, kuid ameeriklannal jõi lõpuks eesmärgist puudu kaks võitu, kui ta kaotas US Openi poolfinaalis Roberta Vincile. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline tenniseliit (ITF) valis oodatult 2015. aasta parimateks mängijateks meestest Novak Djokovici ja naistest Serena Williamsi.

Djokovic lõpetas aasta maailma esireketina ja võitis 11 ATP turniiri. Suure slämmi turniiridest jäi tal tiitel võitmata vaid Prantsusmaa lahtistel, kus ta jäi alla šveitslasele Stanislas Wawrinkale.

Williams on samuti maailma edetabelis esimene ja võitis viis WTA turniiri. Suure slämmi turniiri võidust jäi ta ilma vaid kodusel US Openil.

Djokovic valiti aasta parimaks mängijaks juba viiendat ja Williams neljandat korda järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles