Rannar Uusna sai Prantsusmaal viienda koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Uusna.
Rannar Uusna. Foto: Rauno Kais

Enduro Euroopa meistrivõistlused jätkusid Prantsusmaal Brioudes, kus startis ka avaetapil head sõidud teinud ja seal kolmandad kohad noppinud Rannar Uusna. Brioudes valitsesid juba pea suvised olud ning õhutemperatuur kerkis 20 soojakraadi kanti, mis valmistas kindlasti head meelt nii pealtvaatajatele, kuid ka sõitjatele.

Laupäeval oli E3 klassi, kus Uusna võistleb, kiireim prantslane Antoine Basset (KTM), kes edestas päeva lõpuks teiseks tulnud itaallast Maurizio Micheluzi (Husqvarna) 54 sekundiga, kellest omakorda 5,7 sekundit jäi prantslane Pierre Vissac (Beta). Uusna (KTM) kaotas Basset’le 2 minutit ja 52 sekundit ning platseerus viiendale kohale.

Basset oli ka täna kiireim ja seda nii üldarestuses kui ka E3 klassis, kus talle järgnes taas Micheluz, kuid nüüd oli kahe esimese vahe minut ja 2 sekundit. Kolmandaks sõitis end eile neljanda koha saanud itaallane Nicolo Nori (TM), tema jäi teisest kohast 22 sekundit. Uusna sai taas viienda koha jäädes Bassetist kaks ja pool minutit.

Euroopa meistrivõistluste kolmas etapp sõidetakse 30. ja 31. juulil Lätis Ogre linna ümbruses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles