Sander Steinberg kogus liidri vastu 10 punkti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Steinberg.
Sander Steinberg. Foto: Saloniki PAOK

Sander Steinberg oli Saloniki PAOKi üks resultatiivsemaid eileõhtuses kaotusmängus Kreeka võrkpallimeistrivõistluste liidri Saloniki Iraklise vastu – geimid 0:3 (-21, -21, -21).

Eestlane tegi kaasa terve mängu, lõi 16 tõstest punktiks kuus (38%), lisas kolm punkti blokist ja ühe servist, vahendab volley.ee.

Pavel Kružajevi klubi Epikuros eile ei mänginud. Liidrina jätkab Iraklis, kel on 22 punkti üheksast mängust, teist-kolmandat kohta jagavad 20 punktiga Ateena Panathinaikos ja PAOK. Epikuros on kolme punktiga 12. ehk kõrgliiga viimane.

Medali poole püüdleb ka Ardo Kreegi klubi Varssavi Polütehnikum Poola tippliigas. Eile võideti samal pulgal olnud Bydgoszczi Delectat 3:0 (21, 22, 21). Kindlalt põhikuuikus püsiv Kreek lõi viiest pallist maha neli, lisas punkti nii servist kui blokist, täiendades meeskonna aktivat 6 punktiga.

Harva võitev Olsztyni Indykpol sai võõrsil 3:2 (-20, 20, -20, 23, 13) jagu Wieluni Pamapolist. Puhkuseta sööte jaganud Kert Toobal tõi võitja kaukasse ühe punkti rünnakust ja teise blokist.

Pingerida juhivad 31 punktiga Belchatowi Skra ja Czestochowa Tytan, kuid Skral on kaks mängu vähem peetud. Kolmas on Rzeszovi Resovia 28, neljandat ja viiendat kohta jagavad ZAKSA ja Polütehnikum 23 punktiga. Kümnes (viimane) on 9 punktiga Indykpol, sama vähe punkte on viimati võidetud meeskonnal. Järgmises voorus kohtuvad eestlased omavahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles