Pohlak meistriliiga publikuarvu langusest: head kalendrit polnud võimalik teha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak
Eesti Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Jalgpalli Liidu presidendi Aivar Pohlaku sõnul ei anna Eesti meistriliiga esimese kaheksa vooru publikunumbrite langus otsest põhjust muretsemiseks, kuid vutiliit jälgib olukorda sellegipoolest tähelepanelikult. Eelmisel aastal oli kaheksa esimese vooru keskmine ühe mängu publikuarv 313, tänavu 219.

«Nagu enne hooaja algust korduvalt sai öeldud, ei olnud staadionikülastaja jaoks hea kalendri koostamine 2016. aastaks võimalik. See on ka hooaja alguse keskmise publikunumbri languse peamine põhjus. Kaks nädalasisest vooru oli tänavu peetud kiiremini, kui mullu esimese selliseni jõuti. Paraku ei jätnud EM-finaalturniir ja ka oluline uuendus, et meie tippklubid saaksid oma eurosarja kvalifikatsioonimängude paari vahele jääva nädalalõpu liigamängudest priiks, muid valikuid,» vastas Pohlak Soccernet.ee-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles