Eesti vabavõitleja võttis turniirivõidu ja miljon rubla

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti vabavõitleja Denis Smoldarev.
Eesti vabavõitleja Denis Smoldarev. Foto: SCANPIX

Enam kui 20 erineva võitlusala esindajat kümnest riigist kohtusid omavahel Venemaal Inguššias, et selgitada juba viiendat korda toimuva MMA rahvusvahelise turniiri võitja. Sedapuhku tõi võidu koju vabavõitlejana tuntud eestlane Denis Smoldarev.

Peamatšis ihaldatud tiitlile astusid vastamisi vabavõitleja Denis Smoldarev (Eesti) ja wrestlingusportlane/poksija Kenny Garner (Ameerika), kellevahelisest lahingust väljus võitjana eestlane. Seejuures otsustasid kohtunikud pärast kolme ringi üksmeelselt, et üldvõit peab kuuluma just Smoldarevile.

Teiste seas oli finaali tulnud vaatama ka Tšetšeenia naabervabariigi Inguššia president Junus-Bek Jevkurov, keda võis publiku hulgas elevalt kaasa elamas näha. M1-Globali president Vadim Finkelsteini arvates võiks tulevikus veel seelaadsed vaatemängulised kohtumised Ingušeetias toimuda.

Võidule lisaks anti 26-aastasele raskekaallasele ka miljon rubla (ligi 14 000 eurot – toim).   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles