Head sooritused juba unustatud: Inglismaa meedia näeb Klavanit varumehena

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan koduklubi Liverpooli eest Burnley vastu mängimas
Ragnar Klavan koduklubi Liverpooli eest Burnley vastu mängimas Foto: SCANPIX

Ragnar Klavan ja Liverpool kaotasid Premier League’i teise vooru kohtumises kõrgliiga uustulnukale Burnley’le. Kui varasemalt on Inglismaa meedias Eesti koondise kapteni mängu hinnatud suhteliselt kõrgelt, siis pärast 0:2 kaotusmängu sai ka Klavan tunda välismeedia kriitikat.

Möödunud nädalal hindas Liverpool Echo Klavani esitust seitsme punktiga. Täna sai eestlane hindeks aga viie. Sealjuures oligi viis kõige madalam hinne, mida portaal Liverpooli mängijatele jagas. «Avaväravale eelnenud sööt ei olnud kuigi hea. Teise värava eel kaotas Klavan 50:50 duelli Defourile ning tal oli pidevalt probleeme Grayga,» põhjendas portaal oma hinnangut.

Sarnaselt Echoga möödunud nädalal Klavanit seitsmega hinnanud This is Anfield andis eestlasele sel korral hindeks nelja. «Arsenali vastu oli ta mängus kohal, kuid täna tulid välja tema puudujäägid. Teise värava puhul ei õnnestunud tal kahel korral võrdlemisi lihtsat täklingut sooritada. Klavan ei tundunud enesekindel olevat. Ta peaks olema edaspidi varumängija,» selgitati hinnangut.

Liverpooli järgmine mäng toimub juba teisipäeval, kui liigakarikas kohtutakse Burton Albioniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles