Tocs ja Ennok valiti jaanuari parimateks võrkpalluriteks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Elmo Riig / Sakala

Jaanuari parimateks võrkpalluriteks valiti Daugavpilsi Universitate diagonaalründaja Edgars Tocs (22) ja Viljandi Metalli naiskonna ründaja Anu Ennok (19).

Ennok oli jaanuaris Eesti liiga resultatiivseim 36 punktiga, efektiivsuse tabelis jäi ta (+23) napilt alla Eliisa Peitile (Tallinna Ülikool), kirjutab volley.ee.

Meeste Balti liiga resultatiivseimaks valitud Tocs oli jaanuaris efektiivseim (+103) ja resultatiivseim (157 punkti). Lisaks servis Tocs 6 ässa (9. koht) ja kogus 8 blokipunkti (17. koht).

Diagonaalründaja kohta arvestatava rünnakuprotsendiga (36) rünnanud Tocs tegi imelise mängu TTÜ vastu, kui aitas oma võistkonna 3:2 võidule, tuues mängus 33 punkti (rünnakuprotsent 60 ja efektiivsus +26).

Universitatel oli jaanuaris tihe mängugraafik – Tocsi juhtimisel võideti Võru Valiot 3:1, Kaliningrad RGU, Rakvere Grossi Toidukaubad ja Ozolnieki Poliurs alistusid 0:3. Alla jäädi vaid Tallinna Selverile ja Tartu Pere Leivale.

Detsembri parimad: Dmitro Pašitskii (Tallinna Selver) ja Keiu Põlluveer (GMP).

Novembri parimad: Valerijs Lomakins (Ozolnieki Poliurs) ja Eliise Hollas (Võru VK/SK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles