Maailma edetabelis 898. kohale langenud Woods teeb comebacki ja ihkab võita

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NASSAU, BAHAMAS - NOVEMBER 29: Tiger Woods practices chipping ahead of the Hero World Challenge at Albany, The Bahamas on November 29, 2016 in Nassau, Bahamas.   Christian Petersen/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NASSAU, BAHAMAS - NOVEMBER 29: Tiger Woods practices chipping ahead of the Hero World Challenge at Albany, The Bahamas on November 29, 2016 in Nassau, Bahamas. Christian Petersen/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Christian Petersen/AFP

Maailma üks rikkamaid ja kuulsamaid sportlasi golfimängija Tiger Woods on maailma edetabelis langenud 898. kohale. 40-aastasele mängijale on nüüd tehtud kaks seljaoperatsiooni, lisaks oli tal tõsiseid probleeme vaimse tervisega. Golfi mängis ta viimati 15 kuud tagasi ning paljud arvasid, et ta on loobunud mõttest veel tipptasemel mängida.

Homme teeb ta üle pika aja esimese etteaste, kui osaleb Bahamal peetaval turniiril Hero World Challenge, mille korraldajate sekka ta ise kuulub. Woods ütles, et eelmisel aastal samal ajal oli tal tõsiseid raskusi voodist tõusmisega. «Ütleme nii, et see oli väga raske aeg. Kui keegi oleks siis küsinud, kas ma suudan mängida, oleks vastus olnud kindel «ei», ma ei suutnud voodist omal jõul väljagi saada,» ütles ta The Guardiani vahendusel.

Ta annab endale aru, et tulemuse saavutamine võib aega võtta, ent võitluslikkus pole tema seest kadunud. «Tean, et olen kaua mängust väljas olnud ning seetõttu saab tagasitulek raske olema. Olen oma mängus nüüd mitmeid muutusi teinud, see puudutab nii füüsise treeningut kui varustust. Aga võitluslikkus pole minu seest kadunud ja ma lähen ja püüan oma konkurentidele vastu saada. Ja mida rohkem publikut, seda lõbusam,» kinnitas Woods, kes viimati suutis suurturniiril võidutseda 2008. aastal, kui võitis US Openi.

Seda, kuidas kunagine parim pärast pikka pausi, tervisemuresid ja isiklikke probleeme mängida suudab, tahavad näha nii kõik golfifännid kui ta ise. Pärast eelmise aasta augustit pole ta võistlusolukorras lööke teinud ja nii on raske ennustada kui kaugele tema löögid ulatuvad või kui täpsed need on.

«Muidugi olen ma närvis, sest see on minu jaoks oluline. Mulle läheb korda, kuidas mul läheb. Tahan võita ja tahan, et pall lendaks sinna, kuhu ma ta löön,» lisas Woods.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles