Avarii põhjustanud vormel-1 piloot teenis kolmekohalise karistuse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Stroll (vasakul) ja Carlos Sainz Jr põrkasid eilsel Bahreini GP-l kokku ning pidid mõlemad sõidu katkestama.
Lance Stroll (vasakul) ja Carlos Sainz Jr põrkasid eilsel Bahreini GP-l kokku ning pidid mõlemad sõidu katkestama. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Vormel-1 sarjas Toro Rosso meeskonnas sõitev Carlos Sainz Jr teenis nädalavahetusel sõidetud Bahreini GP-l karistuse, mille kohaselt peab ta järgmisel etapil Venemaal alustama põhisõitu kolm kohta tagapool võrreldes kvalifikatsioonis välja sõidetava positsiooniga.

Nimelt tekitas Sainz eilse etapi 13. ringil avarii, kui sõitis boksist rajale naastes kokku Williamsi piloodi Lance Strolliga, mille tagajärjel pidid mõlemad sõidu pooleli jätma. Nii määrasid kohtunikud Sainzile kolmekohalise karistuse, mis rakendub aprillikuu lõpus Venemaal Sotšis toimuval GP-l, kus hispaanlasel tuleb põhisõitu alustada kolm kohta nõrgemal positsioonil sellest, mis ta suudab kvalifikatsioonis näidata.

Venemaa GP peetakse naljakuu viimasel päeval ehk 30. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles