Isiklik fotograaf loobus haiglavoodis lamava Schumacheri pildistamisest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: © Alessandro Bianchi / Reuters/REUTERS/Scanpix

2013. aastal suusaõnnetusse sattunud vormelilegendist Michael Schumacherist ei ole seejärel avalikkuse ette lekkinud ühtegi fotod. Nüüd on ka Schumacher isiklik fotograaf Michel Comte avaldanud, et ka tema ei ole õnnetuse järel sakslasest ühtegi fotot teinud.

63-aastane Comte on olnud Schumacheri küllaltki lähedane sõber ning 12 aastat tegi ta vormelilegendist ka regulaarselt fotosid.

Comte sõnul ei ole ta 2013. aasta suusaõnnetuse järel enam vormelilegendi pildistanud ja seda omal soovil. Schumacher oli toonase õnnetuse järel pool aastat koomas. Praeguste andmete kohaselt viibib Schumacher Genfis asuvas kodus, kus teda on pidevalt abistamas hulk arste.

«Ma ei ole isegi tema pildistamiseks luba küsinud. Tahan teda mäletada sellisena nagu ta oli pikki aastaid avalikkuse ees olles,» sõnas Comte väljaandele GALA.

Gomte sõnul on suurepärane, et vormelilegendi poeg Mick on otsustanud astuda isa jälgedes ja teeb samme spordimaailma tipu poole. «See on suurepärane, et temast on saanud võidusõitja. Temast võib saada uus Michael,» lisas ta veel.

Vahepeal levisid meedias kuuldused, et voodis lamavast Schumacherist on salaja fotosid tehtud, kuid seni ei ole ka need avalikkuse ette jõudnud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles