Spordimaailma reaktsioon Manchesteri terrorile: palvetame, kurvastame, aga ei murdu!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna ei ole Manchesteris punast ja sinist leeri. Täna on linn leinas ühtne.
Täna ei ole Manchesteris punast ja sinist leeri. Täna on linn leinas ühtne. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS/SCANPIX

Tippsportlased üle maailma ärkavad täna uudise peale, et Manchesteris toimunud terrorirünnakus on hukkunud vähemalt 22 inimest, nende seas lapsed.

Manchester City jalgpalliklubi: «Suure kurbusega kuuleme hirmsatest sündmustest Arenal. Saadame südamlikke soove kõigile, keda õnnetus puudutas, ja meie linna kiirreageerijaile.»

Vormelisõitja Heikki Kovalainen: «Nii kurb on kuulda täna hommikul Ühendkuningriigist tulnud uudiseid. Taas on süütud elud kaotatud. Minu mõtted on kõigi kannatanutega.»

Endine Manchester Unitedi jalgpallur Phil Neville: «MV. Palvetan sündmustest puudutatud perekondade ja minu linna eest. Täiesti jälestusväärne tegu. Meid ei vannu alla, me jääme tugevaks, me oleme Manchester.»

Manchester Unitedi jalgpalliklubi: «Oleme eile Manchester Arenal toimunud hirmsatest sündmustest sügavalt šokeeritud. Meie mõtted ja palved on kõigiga, keda see puudutas.»

Endine Inglismaa koondislane, teleajakirjanik Gary Lineker: «Tõeliselt kohutavad uudised suurepärasest Manchesteri linnast. Mu mõtted on kannatanutega.»

Manchester City kapten Vincent Kompany: «Avaldan sügavat kaastunnet ohvrite peredele. Uhke Manchesteri linna jaoks on täna kurb päev. #Ühtsus»

Manchester Unitedi legend Rio Ferdinand: «Kuulsin just, mis Manchesteris toimub. Loodan, et kõik on hästi.»

Manchester Unitedi legend Bryan Robson: «Nõnda kurvad uudised Manchesteris toimunu kohta. #PalvetaManchesteriEest #ArmastanManchesteri #Manchester»

Inglismaa jalgpalliliit: «Täna on meie mõtted Manchesteri inimestega – linn täis uhkust, kirge ja lootust, mis võttis meid eelmisel aastal nõnda soojalt vastu.»

Euroopa jalgpalliliit: «UEFA on Manchesteris toimunud rünnakust šokeeritud. Meie mõtted on ohvrite ja kannatanute perekondadega.»

Williamsi vormelimeeskond: «Meie mõtted ja palved on kõigi Manchesteri hirmsa õnnetuse poolt puudutatute sõprade ja peredega.»

Vormelisõitja Valtteri Bottas: «Mis toimub? Mu mõtted on kõigiga, keda õnnetus puudutas. #PalvetaManchesteriEest»

Liverpooli jalgpalliklubi legend Ian Rush:«Lihtsalt kohutav!!! #PalvetaManchesteriEest»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles