LeBron James andis Trumpile vastulöögi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: Bullit Marquez/AP

Donald Trumpi vastasseis NBA korvpalluritega kogub tuure. USA president solvus Stephen Curry väljaütlemise peale ning teatas, et ta NBA meistermeeskonda Valgesse Majja ei oota. Mängijad viimast sõna aga presidendile ei jäta. 

Eile vahendas ESPN, et algsest kutsest keeldunud Golden State Warriors asub arutama, ehk tasuks Valget Maja külastada hooaja eel. Et Curry väljendas ideele vastumeelsust, teatas Trump ise, et ei taha selliseid külalisi näha.

«Valge Maja külastamine peaks olema meistritiitli võitnud meeskonnale suureks auks. Stephen Curry kõhkleb, seega on kutse tagasilükatud.» 

LeBron James säutsus seepeale, et mingist kutsest pole haisugi. «Kuule hulgus, Curry juba ütles, et ta ei tule, seega mingit kutset polegi. Valges Majas käimine oli suureks auks, kuni sina välja ilmusid,» teatas ta. 

Samal meelel oli ka Bradley Beal: 

Chris Paul imestas aga, miks tegeleb Trump hetkel millegi muu kui poliitikaga.  «Arvestades kõike, mis meie riigis toimub, miks sa keskendud sellele, kes su ees põlvitab ja Valget Maja külastab???» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles