Veideman jääb täna ilmselt kõrvale

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAIN VEIDEMAN, Eesti U20 koondise kapten
RAIN VEIDEMAN, Eesti U20 koondise kapten Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond peab täna Eesti meistriliiga poolfinaalseeria kolmandas mängus TTÜ/Kaleviga ajama läbi tagamehe Rain Veidemanita. Tartlaste tagaliin ei jää siiski liiga hõredaks, platsile naaseb jalavigastuse tõttu nädalapäevad eemal olnud Silver Leppik.


«Veidemani haige käsi vajab paranemiseks rahu,» selgitas Roc­ki peatreener Indrek Visnapuu. «Midagi hullu pole, kuid haiges kohas on põletik sees.»

Veideman vigastas kätt seeria esimeses mängus, kui tabas ühes mänguolukorras TTÜ vanameistri Valmo Kriisa hambaid. Haav õmmeldi küll kiiresti kinni ja Veideman jätkas mängu, kuid ikkagi tekkis põletik. Reedel seeria teises mängus kukkus ta haige käe peale ja vigastus süvenes.

Leppik väänas hüppeliigest samuti poolfinaalseeria esimeses kohtumises. Teisest mängust jäi ta kõrvale, kuid kahel viimasel päeval on tagamees juba koos meeskonnaga harjutanud.

Visnapuu ei näinud ühe mängija eemalejäämises ja teise naasmises suurt probleemi. «Meil on kolm korralikku tagamängijat: Sten-Timmu Sokk, Giorgi Tsintsadze ja Silver Leppik,» loetles ta.

Vigastused on tartlasi seganud kogu poolfinaalseeria aja. Peale Veidemani ja Lepiku maadleb probleemidega ka reedeses mängus tartlaste täpseimaks tõusnud Marek Doronin. Õlavigastuste järel hakkavad alles õiget mängurütmi leidma keskmängijad Vallo Allingu ja Callistus Eziukwu.

Mõistagi soovib Rock täna kodus poolfinaalile joone alla tõmmata. Samas möönis Visnapuu, et kahe eelmise mängu põhjal on TTÜ-l samuti võimalused olemas. «Kui suudame oma kokkulepitud asjadest kinni pidada, peab TTÜ meie võitmiseks tegema ideaalse mängu. Kui aga anname oma tegemistes järele, tekivad neil head võimalused,» mõtiskles ta.

Rocki ja TTÜ vaheline poolfinaal algab täna kell 20. Postimees.ee toob mängu käigu otseülekandena lugejateni.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles